Stabil belægning af indkørsler

Alle udendørsbelægninger skal kunne danne et stabilt og fast område, til persontrafik og til køretøjer. Det handler bl.a. om at fordele vægtbelastningen fra køretøjerne, så der ikke opstår kørespor eller lunker i belægningen. Det er en typisk problemstilling, som risikerer at opstå efter kort tid. Uanset typen af belægning, er det også vigtigt at skabe en vedligeholdelsesfri overflade, så vidt det er muligt.

Vejret betyder noget

Selv om det umiddelbart kan se ud som et simpelt projekt, så bør der også tages hensyn til vind og vejr i det aktuelle lokal område. Der er nemlig forskellige krav til typen belægning og behovet for afvanding og nedsivning. Her er det rigtig vigtigt med den rette rådgivning, for at du får en belægning, der både opfylder formålet og som holder prisen – hele vejen.

Æstetikken skal holde

Belægningsarbejdet er også altid det, der giver det varige æstetiske udtryk, der kendetegner projektets færdige resultat. Uanset byggeriets formål, så fortjener det at få den helt rigtige afslutning. Det er den rigtige belægning , der er med til at videregive det holdbare og æstetiske indtryk, som man kan se på langt ud i fremtiden. Den rigtige belægning kan også give dig lavere driftsomkostninger henover årene.

Alle typer af belægning

Lad derfor KP Marsh udføre netop dit belægningsprojekt. Vi arbejder med alle typer af belægninger inden for fliser, sten og asfalt.

Kvalitet og pris, det giver tilfredse kunder

Hos KP Marsh sørger vi for kvalitet, effektivitet, tillid og erfaring.

Kontakt

Kontakt os allerede i dag over telefonen på 4027 1387 eller via kontaktformularen neden for, og få et godt tilbud på din opgave.

indkoersel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked