Specialister i betonarbejde

Vi tilbyder langt de fleste typer af betonarbejde, og er specialister i reparation og nyanlæg af fundamenter, sokler og gulve.  Også på dette område har vi både en stærk faglig ekspertise, og ikke mindst vores respekt og interesse for det solide håndværk. Det er det, som giver holdbare resultater. Den beton vi lægger ud, ligger rigtigt første gang og holder tiden ud.

Behov for mere, så er vi der

Vores erfaring er, at der i de fleste byggeprojekter, tit kan opstå behov for yderligere betonarbejde. Det kan være en reparation, en trappe eller andet. Så er det rigtig vigtigt, at vi har de rigtige folk med det rigtige grej, på pladsen. Det sparer tid og penge – for os alle.

Ekspertisen er central

Det samme gælder uanset om det handler om nybyggeri, ombygninger, tilbygning, kloakarbejde eller belægninger. Så er vi der med ekspertisen og kan stå inde for alt det ekstra betonarbejde, der bliver brug for.  Vi løser naturligvis også alle de specialiserede og projekterede betonopgaver.

Kvalitet og pris, det giver tilfredse kunder

Hos KP Marsh sørger vi for kvalitet, effektivitet, tillid og erfaring.

Kontakt

Kontakt os allerede i dag over telefonen på 4027 1387 eller via kontaktformularen neden for, og få et godt tilbud på din opgave.

betonarbejde

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked