Moderne infrastruktur

I KP Marsh er vi stærke i alle former for byggemodning. Både i større og mindre projekter. Det handler for os om at etablere en holdbar, moderne infrastruktur uanset projektets størrelse. Det være sig til byggeområdets veje, stier, pladser, kloak- og vandledninger, rørføring til f.eks. elforsyning og varmeforsyning.

Eksperter i klimasikring

I dag er det også et krav at klimasikre områderne. Her kommer vores ekspertise i udgravning til søer, jordarbejde, betonarbejde, kloakmesterarbejde samt belægninger virkelig til sin ret.

Skarpe terminer i den store skala

Når der byggemodnes i større skala, er det væsentligt at entreprenøren er vant til at deltage i et større projekt med de skarpe terminer og den rette kvalitet til tiden. Ellers risikerer hele projektet at blive forsinket, hvilket i sidste ende udgør en stor risiko for bygherren.

Den solide partner

Den sikkerhed får du hos KP Marsh. Kontakt derfor os, hvis du skal bruge en solid partner til et byggemodningsprojekt.  Hos KP Marsh sørger vi for kvalitet, effektivitet, tillid og erfaring.

Kontakt

Kontakt os allerede i dag over telefonen på 4027 1387 eller via kontaktformularen neden for, og få et godt tilbud på din opgave.

IMG_0464

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked