Miljøregler for jordarbejde

Der er generelt mange lovbestemte regler for jordhåndtering. F.eks. er langt de fleste byområder “områdeklassificerede”. Når man bortkører jord fra områdeklassificerede arealer, skal der typisk foreligge en analyse pr. 120 tons, og der skal foreligge en ren prøve pr. 50 kvadratmeter overfladen. Der skal også udtages en prøve pr. 30 ton, hvis jorden skal anvendes eller bortskaffes som ren jord. Hvis man arbejder på et landområde eller et andet areal, der ikke er omfattet af områdeklassificering, skal man finde ud af hvor man kan komme af med jorden, og lave aftaler om modtagekrav.

Faglig ekspertise og det rigtige grej

For at kunne håndtere alt dette på dine vegne, har vi i KP Marsh en unik sammensætning af faglig ekspertise og de rigtige maskiner.  Lovgivningen og miljøbestemmelserne omkring selve jordflytningen og jordhåndteringen har vi helt styr på, så du er i sikre hænder.

Vi kan stå for det hele

Vi kan derfor stå for alle typer af jordarbejde og udgravninger til f.eks. færdige vej- og stiføringer ifm. byggemodning, nybyggerier og tilbygninger samt det tilhørende kloakarbejde. Det kan også være udgravninger af søer.

Tidsplan og kvalitetssikring

Det betyder, at vi kan udføre alle typer af udgravninger inden for din tidsplan. Vi sørger for den helt rigtige kvalitetssikring, uanset projektets størrelse.  I den slags projekter, er det af vital betydning, at de samtidig forberedes til den rette kloakering og belægning samt eventuelt andre rørføringer.

Specialviden og overblik

Det helt særlige ved jordarbejde ved tilbygninger, nybygninger, byggemodning, fundamenter eller udgravning til søer, er specialviden og overblik. Begge dele finder du hos KP Marsh. Det er din sikkerhed for kvalitet, pris og et tilfredsstillende resultat.

Kvalitet og pris, det giver tilfredse kunder

Hos KP Marsh sørger vi for kvalitet, effektivitet, tillid og erfaring.

Kontakt

Kontakt os allerede i dag over telefonen på 4027 1387 eller via kontaktformularen neden for, og få et godt tilbud på din opgave.

IMG_0464

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked