Nye krav til kloakering

Kloakering begyndte i gamle dage med menneskers behov for bedre hygiejne. Det er stadig formålet, men i dag er der også andre krav. I takt med øgede regnmængder, stilles der stadigt større krav om at tænke afløb, nedsivning og belægning ind i byggeprojekterne eller i byggemodningen. Viden om miljøkrav er blevet et vigtigt element, som vi møder op med. Vi vil nemlig gerne være sikre på, at der ikke senere opstår problemer med gældende miljøkrav.

Kloakarbejdet er fundamentet

Høj kvalitet og holdbarhed i kloakarbejde er fundamentet for hele byggeprojektets kvalitet og holdbarhed. Derfor bør du overveje at tage os med i dit projekt. Vi har den faglige ekspertise til at stå for de fleste typer af kloak- og afløbssystemer.  Det gælder både ny-anlæg, renovering, reparation og separation. KP Marsh kan stå for det hele, både i byområder og i det åbne land.

Ekspertise, materialer og værktøj

Kort fortalt er vores styrke vores faglige ekspertise og brugen af de rette materialer og værktøjer. Alle tre dele har helt afgørende betydning for projekternes kvalitet og holdbarhed samt dermed for projekternes økonomi. Korrekt dimensionering, faldfordeling og at kunne forudse mulige faldændringer – det er vitale elementer i vores kvalitetsarbejde. Og så naturligvis at sørge for det korrekte tegningsarbejde.  Hos KP Marsh bliver du tilfreds med resultatet.

Alle typer af kloakarbejde

Vi planlægger, reparerer, renoverer, projekterer og bygger, både som standardløsninger og fuldstændige afløbsinstallationer, såsom:

  • Afløbssystemer, regnvandsanlæg og drænsystemer.
  • Spildevandsanlæg i det åbne land.
  • Sandfilteranlæg.
  • Kloakering med tryksatte systemer.
  • Spildevandsanlæg med afløb til samletank.
  • Vaskepladser,

Og naturligvis også andre typer af autoriserede kloak- og afløbsinstallationer.

Kvalitet og pris, det giver tilfredse kunder

Kontakt os, og lad os være sammen om projektet. Hos KP Marsh sørger vi for kvalitet, effektivitet, tillid og erfaring.

Kontakt

Kontakt os allerede i dag over telefonen på 4027 1387 eller via kontaktformularen neden for, og få et godt tilbud på din opgave.

kloak

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked