Professionel indstilling til nybygning

I alle former for nybyggeri, bør du tænke KP Marsh ind i ligningen, uanset størrelse og omfang af byggeriet. Hos KP Marsh har vi både den faglige ekspertise og den professionelle indstilling, som sikrer at du bliver mere end tilfreds med resultatet.

Kvalitet og standarder

Det vigtigste i alle typer af projekter er – udover en ærlig økonomi og en realistisk tidsplan – den rette kvalitetssikring. Vi lever op til alle standarder på byggeområdet. Det er med til at sikre dig, fordi de opgaver, vi står for, altid holder det lovede. Din tilfredshed er vores omdømme.

Alle kombinationer

Vi vil gerne stå for alle kombinationer af nybygninger inklusive jordarbejde, udgravninger, fundamenter, gulve, sokler, kloakmesterarbejde, betonarbejde og belægninger, og vil gerne stå sammen med dig, indtil den sidste flise er lagt.

Projektets totaløkonomi er vigtig

Så vidt det er muligt for vores kunder, så vil vi helst inddrages så tidligt som muligt i projekteringen. På den måde kan vi bedst bidrage til at sikre dit projekts kvalitet, terminerne og økonomien. Uanset bygningens placering, type eller størrelse, så står vi klar med både ekspertisen og alle maskinerne til at gennemføre dit projekt fra start til slut.

Kvalitet og pris, det giver tilfredse kunder

Hos KP Marsh sørger vi for kvalitet, effektivitet, tillid og erfaring.

Kontakt

Kontakt os allerede i dag over telefonen på 4027 1387 eller via kontaktformularen neden for, og få et godt tilbud på din opgave.

tilbygning

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked