Ekspertise i støbning af gulv

Det er altid underlaget, som afgør, præcist hvordan et gulv skal støbes eller repareres. Hos KP Marsh har vi ekspertisen til at afgøre, hvad der skal til.

Pas på revnedannelser

Oftest skal det gamle gulv hugges op og fjernes. Der kan være opstået revnedannelser i den nederste del af fundamentet eller i ydervæggene, som man først ser, når det gamle gulv fjernes. Der kan også være underliggende kloakering, som skal ses efter eller undersøges.  Derfor er det vigtigt, at byggesagkyndige vurderer, hvad der kan være årsag til f.eks. revnedannelser, før man går videre med arbejdet.

Mere end bare et gulv

Hos KP Marsh sikrer vi med vores ekspertise inden for alle former for nybyggeri, jord og betonarbejde  samt kloakmesterarbejde, at fundamentet og væggene er i orden, før vi støber et nyt gulv eller reparerer det gamle. Radonsikring, isolering, undergulve, slidlag, rørføring under gulve – alt det kan vi også sørge for.

Holdbarheden er vigtig

Vi er din sikkerhed for slidstærke gulve med stor holdbarhed – og selvfølgelig med den rigtige hældning og nivellering. Det er vores garanti for din tilfredshed med arbejdet.

Fremtidssikret gulv

Lad derfor os fremtidssikre dit byggeri med et nystøbt gulv eller lad os reparere det gamle. Vi kan udføre alt fra mindre betonarbejde i privatboligen til støbning af gulve i større haller. Hos KP Marsh sørger vi for kvalitet, effektivitet, tillid og erfaring.

Kontakt

Kontakt os allerede i dag over telefonen på 4027 1387 eller via kontaktformularen neden for, og få et godt tilbud på din opgave.

guldstoebning

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked