Forøger værdien af din ejendom med en tilbygning

Går du og tænker på en tilbygning? Mangler du plads – og mangler du en entreprenør, der kan stå for det hele? Så har du ramt rigtigt.

Den rigtige tilbygning, som både fuldender den oprindelige bygning, og som opfylder dine behov for mere plads, er altid med til at øge værdien af ejendommen. Derfor er det vigtigt at ramme rigtigt første gang.

Tilpasning til eksisterende bygning

Hos KP Marsh har vi både den faglige ekspertise og den professionelle indstilling, som sikrer at du bliver mere end tilfreds med resultatet. En tilbygning er ikke bare en tilbygning: Der er rigtig mange forhold at tage højde for, når en tilbygning til passes ind i eksisterende byggeri: Fundamentet, jordens bæreevne, vandafledning, kloakering, æstetik osv. osv.

Tilbygningen kræver ofte mere

Uanset tilbygningens placering, type, form eller størrelse, så står vi klar med både ekspertisen og alle maskinerne til at gennemføre dit projekt. Vi kan også stå for alt det andet. Det være sig kloakarbejde, gulvstøbning, betonarbejde, jordflytning og belægning.

Kvalitet og pris, det giver tilfredse kunder

Hos KP Marsh sørger vi for kvalitet, effektivitet, tillid og erfaring.

Kontakt

Kontakt os allerede i dag over telefonen på 4027 1387 eller via kontaktformularen neden for, og få et godt tilbud på din opgave.

tilbygning

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked